Rochii Seară

           Dacă te afli în căutarea unei rochii de seară plină de eleganță și rafinament, ai venit în locul potrivit! Scurte, midi sau maxi, mai simple sau mai complexe, strâmte sau mai largi, cu sau fără accesorii integrate, ai certitudinea de a-ți găsi aici rochia de seară favorită, indiferent de ocazie sau eveniment. Ți-am pregătit o mulțime ...

           Dacă te afli în căutarea unei rochii de seară plină de eleganță și rafinament, ai venit în locul potrivit! Scurte, midi sau maxi, mai simple sau mai complexe, strâmte sau mai largi, cu sau fără accesorii integrate, ai certitudinea de a-ți găsi aici rochia de seară favorită, indiferent de ocazie sau eveniment. Ți-am pregătit o mulțime de beneficii, precum garanția satisfacției, un retur simplu, eficient și rapid, indiferent de posibila problemă întâmpinată, posibilitatea de a-ți achita rochia de seară îndrăgită în rate fixe, consultanță vestimentară gratuită, livrarea pe teritoriul României în 24 de ore, precum și opțiunea de a-ți personaliza rochia de seară.

            Cu ajutorul cardului nostru de fidelitate, beneficiezi de reduceri continue la absolut toate rochiile de seară de pe stoc, indiferent de colecții, oferindu-ți, pe lângă toate aceste facilități, și consultanță vestimentară profesională, complet gratuită, pentru ca tu să îți poți celebra frumusețea, indiferent de rochia de seară pe care o vei alege.

            De asemenea, dacă ești din Bacău (sau din apropiere), te invităm cu drag oricând în showroom-ul nostru, pentru a face cunoștință cu stiliștii noștri, gata oricând să te ajute și să îți ofere sfaturi prețioase, precum și cu rochiile noastre de seară pe care, suntem convinși, le vei îndrăgi extrem de tare de acum.

           Bine te-am găsit!

 

More

Rochii Seară There are 187 products.

Subcategories

 • Sonia Pena

  Sonia Peña este o talentată femeie designer de rochii din insolita Spanie, și creatoarea brandului omonim. Se remarcă în domeniul ei de activitate prin spiritul artistic și munca eminamente creativă, design-urile sale de rochii de zi sau de seară punând în valoare multiple tipuri de personăți. În gama noastră de produse se regăsesc trei dintre colecțiile de rochii ale acestui minunat brand: Couture 2017, Scarlett 2017 și Sonia Peña 2016.

 • Olimara

  Descoperă-ți noile rochii elegante favorite marca Olimara, în magazinul nostru din Bacău sau aici, în shop-ul nostru online. Având la bază o serie de valori bine gândite și construite în funcție de nevoile femeii moderne actuale, spaniolii de la Olimara au reușit să creeze rochii de zi, de seară, midi sau chiar salopete elegante pentru diferite ocazii, totul pentru a garanta un look chic, rafinat și relevant. Vei găsi astfel pe site-ul nostru două colecții elegante de rochii și salopete Olimara, după cum urmează: Spring-Summer 2017 și Winter 2016. 

 • Sisou Collection

  Sisou Collection cuprinde o gamă de rochii de seară de lux, potrivite pentru femeile care pun accent pe calitate și stil. Fiecare rochie aparținând acestei colecții a fost dezvoltată în așa manieră încât să permită un grad ridicat de versatilitate.

  Vei găsi pe site-ul nostru două colecții proprii, pe care ți le recomandăm cu căldură: Sisou 2017 și Sisou 2016.

per page
Showing 181 - 187 of 187 items
Showing 181 - 187 of 187 items