Produse noi

Sonia Pena

Sonia Peña este o talentată femeie designer de rochii din insolita Spanie, și creatoarea brandului omonim. Se remarcă în domeniul ei de activitate prin spiritul artistic și munca eminamente creativă, design-urile sale de rochii de zi sau de seară punând în valoare multiple tipuri de personăți. În gama noastră de produse se regăsesc trei dintre c...

Sonia Peña este o talentată femeie designer de rochii din insolita Spanie, și creatoarea brandului omonim. Se remarcă în domeniul ei de activitate prin spiritul artistic și munca eminamente creativă, design-urile sale de rochii de zi sau de seară punând în valoare multiple tipuri de personăți. În gama noastră de produse se regăsesc trei dintre colecțiile de rochii ale acestui minunat brand: Couture 2017, Scarlett 2017 și Sonia Peña 2016.

Mai mult

Sonia Pena Exista 24 produse

Subcategorii

 • Couture 2017

  Sonia Peña Couture își propune să ne învăluie în rochii cu un design elegant, rafinat și sofisticat. Selecția atentă de țesături, texturi rafinate, precum și paleta de culori chic, ne duc cu gândul la un concept de modă absolut minunat care îmbină atent rochia de seară cu personalitatea celei care alege să o poarte.

  Rezultatul? Un lux care se concentrează pe rochii cu personalitate, destinate femeilor care știu cum să se bucure de modă în ocazii speciale.

 • Scarlett 2017

  Noua colecție de rochii aparținând brandului Sonia Peña este inspirată de personajul ”Scarlett” din celebrul roman scris de Margaret Mitchell. Asemeni personalității protagonistei, colecția inspiră romantism și feminitate, oferind rochii chic și elegante cu imprimeuri florale mari și o paletă de culori intense, combinate cu țesături strălucitoare, considerate a fi cele mai importante atuuri ale acestui sezon, precum și a celor care urmează.

 • Sonia Pena 2016

  Colecția Sonia Peña 2016 cuprinde rochii și piese vestimentare cu influențe clasice, care ne amintesc faptul că lucrurile simple sunt de cele mai multe ori și cele mai frumoase. Croiurile rochiilor ce urmăresc frumos linia corpului, mânecile fantezie și designul minimalist caracterizează această colecție, rochiile propuse fiind ideale pentru persoanele discrete, care vor să se evidențieze frumos prin simplitate. 

pe pagina
Arata 1 - 12 din 24 produse