Sonia Pena

Sonia Peña este o talentată femeie designer de rochii din insolita Spanie, și creatoarea brandului omonim. Se remarcă în domeniul ei de activitate prin spiritul artistic și munca eminamente creativă, design-urile sale de rochii de zi sau de seară punând în valoare multiple tipuri de personăți. În gama noastră de produse se regăsesc trei dintre c...

Sonia Peña este o talentată femeie designer de rochii din insolita Spanie, și creatoarea brandului omonim. Se remarcă în domeniul ei de activitate prin spiritul artistic și munca eminamente creativă, design-urile sale de rochii de zi sau de seară punând în valoare multiple tipuri de personăți. În gama noastră de produse se regăsesc trei dintre colecțiile de rochii ale acestui minunat brand: Couture 2017, Scarlett 2017 și Sonia Peña 2016.

More

Sonia Pena There are 22 products.

Subcategories

  • Sonia Pena Collection

    Colecția Sonia Peña 2016 cuprinde rochii și piese vestimentare cu influențe clasice, care ne amintesc faptul că lucrurile simple sunt de cele mai multe ori și cele mai frumoase. Croiurile rochiilor ce urmăresc frumos linia corpului, mânecile fantezie și designul minimalist caracterizează această colecție, rochiile propuse fiind ideale pentru persoanele discrete, care vor să se evidențieze frumos prin simplitate. 

per page
Showing 1 - 9 of 22 items
Showing 1 - 9 of 22 items