Cele mai cumpărate

Informatii

Producători

Nici un producător

Oferte speciale

Furnizori

Nici un furnizor

Informatii livrare

LIVRARI BACAU

Pentru BACAU, ridicarea produselor se face direct din showroom-ul nostru din Str. Stefan cel Mare, nr. 25A, Bacau.

LIVRARI NATIONALE

- Pentru alte localitati, livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid (Urgent Cargus).

- Livrarea este gratuita pentru localitatile unde sunt sedii Urgent Cargus. Pentru alte localitati, va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

- Livrarea produselor aflate in stoc se face in 24-48 ore de la plasarea comenzii.

- Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Retururi si schimburi

- Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 si modificarilor in maximum de 14 zile calendaristice de la data achizitiei. 

- Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in

termen de 24 de ore de la primirea produsului. Model de Retragere.

- Nu ai dreptul de a returna produsele in urmatoarele cazuri, conform OU 34/2014, articolului 16, litera c.

  1. c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

- Cheltuielile aferente returnarii produselor vor fi suportate de catre cumparator, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor.

- Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Sisou Boutique.

- Sisou Boutique va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data anuntarii in scris a intentiei de returnare. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

- Termenul de anuntare a returului este de maxim 24 de ore de la primirea coletului. 

- Nu se accepta pentru returnare produsele la care sigiliul atasat a fost indepartat, care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor si a ambalajelor originale.

- Returnarea banilor se va face intr-un cont bancar furnizat de catre client sau in numerar, la showroom-ul SISOU BOUTIQUE.

- Pentru produsele achizitionate direct din showroom, termenul de returnare este de 24 ore.

CUM CUMPAR

1. Direct din showroom-ul nostru. Pentru o programare, puteti suna la +4 0733.173.033 sau puteti trimite un email pe adresa contact@sisouboutique.ro.
2. Prin comanda online, folosind formularul de comanda disponibil pe fiecare pagina de produs.
3. Comanda telefonica sau prin email:

- Pentru comanda telefonica ne puteti apela pe urmatoarul numar: +4 0733173033

- Pentru comanda prin email, puteti trimite comanda la urmatoarea adresa: contact@sisouboutique.ro, precizand codul produsului, culoarea, marimea si datele dvs. (nume, adresa, telefon, email, CNP), necesare pentru facturare si livrare.

CUM PLATESC

1. Numerar

La ridicarea produselor din showroom-ul SISOU BOUTIQUE, se poate plati numerar .

2. Plata online cu cardul

- Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

- Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii iar tranzactiile se fac in lei.

- Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

- Sisou Boutique nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

3. Plata ramburs

- Plata se efectueaza agentului firmei de curierat in momentul livrarii produsului comandat.

4. Prin virament bancar

- Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati trimiterea facturii proforme. Livrarea produsului se face dupa confirmarea platii.

5. Plată în rate cu card de cumpărături

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata  ”În rate cu card de cumpărături” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

a) Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

- Rate fara dobanda

- Perioada de gratie de pana la 56 de zile

- Comision zero la toate cumparaturile 

- Plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

b) Prin card de credit emis de BCR

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website http://sisouboutique.ro si beneficiezi de oferta standard de 6 rate fara dobanda! 

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

- BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

- BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

- MasterCard GOLD EUR

- EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

- Aplica acum pe  www.bcr.ro sau

- Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau

- Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

c) Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click:

- alegi produsele dorite

- alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta: 

a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile: 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro. 

d) Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.

DATELE COMPANIEI

FIRMA: SC SISOU BOUTIQUE SRL
CUI: 36505136
J4/1109/2016
CONT LEI: RO82BTRLRONCRT0391272901

Adresa showroom: Str. Stefan cel Mare, nr. 25A, Bacau.