Rochie Olimara 1171056 Vezi mai mare

Rochie Olimara 1171056

Produs nou

Rochie scurtă de seară cu decolteu parte peste parte. Urmărește linia corpului, fără a fi mulată. Este accesorizată cu o floare colorată în zona taliei și e disponibilă în două culori vibrante: verde și fucsia. 

Mai multe detalii

Produs disponibil pe comanda in 7-15 zile lucratoare!

600 RON

LIVRĂRI LOCALE: pentru Bacău, ridicarea produselor se face direct din showroom-ul nostru din strada Ștefan cel Mare, nr. 25 A, Bacău. 

LIVRĂRI NAȚIONALE: pentru alte localități, livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus. Livrarea produselor aflate în stoc se face în 1-3 zile de la plasarea comenzii. Produsele care nu se află pe stoc pot fi disponibile după comandă în circa 7-15 zile.
Retururi și schimburi: Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000 și modificărilor în maximum 14 zile calendaristice de la data achiziției. Sesizarea se face în maxim 24 ore de la primirea produsului.

Tabel-marimi-SB.jpg
  • Rochie scurtă de seară cu decolteu parte peste parte. Urmărește linia corpului, fără a fi mulată. Este accesorizată cu o floare colorată în zona taliei și e disponibilă în două culori vibrante: verde și fucsia.