Bridal 17-46 Vezi mai mare

Doar online

Rochie de mireasă Sisou Bridal 17-46

Produs nou

Rochie de mireasă tip prințesă, cu trenă. Prezintă un decolteu discret. Urmărește linia corpului până în talie, de unde câștigă volum și pică în falduri. Este brodată cu dantelă în zona corsetului și a mâinilor. Are un cordon din perle care marchează talia frumos.

Mai multe detalii

Produs disponibil pe comanda in 15-30 zile lucratoare!

2 500 RON

LIVRĂRI LOCALE: pentru Bacău, ridicarea produselor se face direct din showroom-ul nostru din strada Ștefan cel Mare, nr. 25 A, Bacău. 

LIVRĂRI NAȚIONALE: pentru alte localități, livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus. Livrarea produselor aflate în stoc se face în 1-3 zile de la plasarea comenzii. Produsele care nu se află pe stoc pot fi disponibile după comandă în circa 7-15 zile.
Retururi și schimburi: Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000 și modificărilor în maximum 14 zile calendaristice de la data achiziției. Sesizarea se face în maxim 24 ore de la primirea produsului.

Tabel-marimi-SB.jpg
  • Rochie de mireasă tip prințesă, cu trenă. Prezintă un decolteu discret. Urmărește linia corpului până în talie, de unde câștigă volum și pică în falduri. Este brodată cu dantelă în zona corsetului și a mâinilor. Are un cordon din perle care marchează talia frumos.