Bridal 17-55 Vezi mai mare

Doar online

Rochie de mireasă Sisou Bridal 17-55

Produs nou

Rochie de mireasă tip prințesă. Partea superioară este formată dintr-un corset în formă de inimă, peste care s-au aplicat modele din dantelă brodată. Fusta pică în falduri largi, fiind și aceasta brodată în partea inferioară. Talia este marcată printr-un cordon cu fundiță.

Mai multe detalii

Produs disponibil pe comanda in 15-30 zile lucratoare!

2 100 RON

LIVRĂRI LOCALE: pentru Bacău, ridicarea produselor se face direct din showroom-ul nostru din strada Ștefan cel Mare, nr. 25 A, Bacău. 

LIVRĂRI NAȚIONALE: pentru alte localități, livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus. Livrarea produselor aflate în stoc se face în 1-3 zile de la plasarea comenzii. Produsele care nu se află pe stoc pot fi disponibile după comandă în circa 7-15 zile.
Retururi și schimburi: Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000 și modificărilor în maximum 14 zile calendaristice de la data achiziției. Sesizarea se face în maxim 24 ore de la primirea produsului.

Tabel-marimi-SB.jpg
  • Rochie de mireasă tip prințesă. Partea superioară este formată dintr-un corset în formă de inimă, peste care s-au aplicat modele din dantelă brodată. Fusta pică în falduri largi, fiind și aceasta brodată în partea inferioară. Talia este marcată printr-un cordon cu fundiță.