Rochie Seara Sisou V17-883 Vezi mai mare

Rochie de seară Sisou V17-883

Produs nou

Rochie lungă de seară spectaculoasă, cu aplicații florale. Urmează linia corpului până în talie, de unde câștigă volum treptat. Dispune de un decolteu tip cupă, ce oferă ținutei un aer feminin, seducător.

Mai multe detalii

Produs disponibil pe comanda in 7-21 zile lucratoare!

900 RON

LIVRĂRI LOCALE: pentru Bacău, ridicarea produselor se face direct din showroom-ul nostru din strada Ștefan cel Mare, nr. 25 A, Bacău. 

LIVRĂRI NAȚIONALE: pentru alte localități, livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus. Livrarea produselor aflate în stoc se face în 1-3 zile de la plasarea comenzii. Produsele care nu se află pe stoc pot fi disponibile după comandă în circa 7-15 zile.
Retururi și schimburi: Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000 și modificărilor în maximum 14 zile calendaristice de la data achiziției. Sesizarea se face în maxim 24 ore de la primirea produsului.

Tabel-marimi-SB.jpg
  • Rochie lungă de seară spectaculoasă, cu aplicații florale. Urmează linia corpului până în talie, de unde câștigă volum treptat. Dispune de un decolteu tip cupă, ce oferă ținutei un aer feminin, seducător.