Nou Rochie de seară Sisou V1362 Vezi mai mare

Rochie de seară Sisou V1362

Produs nou

Rochie de seară spectaculoasă, potrivită pentru evenimente formale, precum: nunți, botezuri, bancheturi. Partea superioară este atent accesorizată. Fundițele de la spate îi oferă un aer romantic.

Mai multe detalii

Produs disponibil pe comanda in 15-30 zile lucratoare!

600 RON

LIVRĂRI LOCALE: pentru Bacău, ridicarea produselor se face direct din showroom-ul nostru din strada Ștefan cel Mare, nr. 25 A, Bacău. 

LIVRĂRI NAȚIONALE: pentru alte localități, livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus. Livrarea produselor aflate în stoc se face în 1-3 zile de la plasarea comenzii. Produsele care nu se află pe stoc pot fi disponibile după comandă în circa 7-15 zile.
Retururi și schimburi: Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000 și modificărilor în maximum 14 zile calendaristice de la data achiziției. Sesizarea se face în maxim 24 ore de la primirea produsului.

Tabel-marimi-SB.jpg
  • Rochie de seară spectaculoasă, potrivită pentru evenimente formale, precum: nunți, botezuri, bancheturi. Partea superioară este atent accesorizată. Fundițele de la spate îi oferă un aer romantic.