Nou Rochie de seară Sisou V1374 Vezi mai mare

Rochie de seară Sisou V1374

Produs nou

Rochie de seară lungă, potrivită pentru evenimente formale ce necesită abordarea unui stil glamour. Dispune de un decolteu generos în V, acoperit discret cu un material transparent. Spatele gol îi oferă un aspect seducător.

Mai multe detalii

Produs disponibil pe comanda in 15-30 zile lucratoare!

950 RON

LIVRĂRI LOCALE: pentru Bacău, ridicarea produselor se face direct din showroom-ul nostru din strada Ștefan cel Mare, nr. 25 A, Bacău. 

LIVRĂRI NAȚIONALE: pentru alte localități, livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus. Livrarea produselor aflate în stoc se face în 1-3 zile de la plasarea comenzii. Produsele care nu se află pe stoc pot fi disponibile după comandă în circa 7-15 zile.
Retururi și schimburi: Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000 și modificărilor în maximum 14 zile calendaristice de la data achiziției. Sesizarea se face în maxim 24 ore de la primirea produsului.

Tabel-marimi-SB.jpg
  • Rochie de seară lungă, potrivită pentru evenimente formale ce necesită abordarea unui stil glamour. Dispune de un decolteu generos în V, acoperit discret cu un material transparent. Spatele gol îi oferă un aspect seducător.