Nou Rochie de seară Sisou V1373 Vezi mai mare

Rochie de seară Sisou V1373

Produs nou

Rochie de seară realizată din tafta regală, prevăzută cu un croi care oferă siluetei un efect de subțiere și alungire. Prezintă niște broderii frumoase în partea superioară și pe lungimea fustei. Talia este marcată cu un cordon fin. 

Mai multe detalii

Produs disponibil pe comanda in 15-30 zile lucratoare!

950 RON

LIVRĂRI LOCALE: pentru Bacău, ridicarea produselor se face direct din showroom-ul nostru din strada Ștefan cel Mare, nr. 25 A, Bacău. 

LIVRĂRI NAȚIONALE: pentru alte localități, livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus. Livrarea produselor aflate în stoc se face în 1-3 zile de la plasarea comenzii. Produsele care nu se află pe stoc pot fi disponibile după comandă în circa 7-15 zile.
Retururi și schimburi: Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000 și modificărilor în maximum 14 zile calendaristice de la data achiziției. Sesizarea se face în maxim 24 ore de la primirea produsului.

Tabel-marimi-SB.jpg
  • Rochie de seară realizată din tafta regală, prevăzută cu un croi care oferă siluetei un efect de subțiere și alungire. Prezintă niște broderii frumoase în partea superioară și pe lungimea fustei. Talia este marcată cu un cordon fin.