Nou Rochie de seară Sisou V1379 Vezi mai mare

Rochie de seară Sisou V1379

Produs nou

Rochie de seară cu croi în formă de A, disponibilă în variantă lungă sau scurtă. Partea superioară este atent accesorizată cu dantelă 3D. Un cordon prevăzut cu ștrasuri marchează fin talia. Este disponibilă în nunațe roz pal, nude și albastru pal.

Mai multe detalii

Produs disponibil pe comanda in 15-30 zile lucratoare!

750 RON

LIVRĂRI LOCALE: pentru Bacău, ridicarea produselor se face direct din showroom-ul nostru din strada Ștefan cel Mare, nr. 25 A, Bacău. 

LIVRĂRI NAȚIONALE: pentru alte localități, livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus. Livrarea produselor aflate în stoc se face în 1-3 zile de la plasarea comenzii. Produsele care nu se află pe stoc pot fi disponibile după comandă în circa 7-15 zile.
Retururi și schimburi: Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000 și modificărilor în maximum 14 zile calendaristice de la data achiziției. Sesizarea se face în maxim 24 ore de la primirea produsului.

Tabel-marimi-SB.jpg
  • Rochie de seară cu croi în formă de A, disponibilă în variantă lungă sau scurtă. Partea superioară este atent accesorizată cu dantelă 3D. Un cordon prevăzut cu ștrasuri marchează fin talia. Este disponibilă în nunațe roz pal, nude și albastru pal.