Rochie de Seara Sisou V88 Vezi mai mare

Rochie de Seara Sisou V88

Produs nou

Rochie lunga de seara, cu dantela brodata din paiete fine in partea superioara si continua cu slit elegant pe picior. Decolteu in forma de V si talia pusa in evidenta de margele fine, dau un aer romantic tinutei.

Mai multe detalii

800 RON

LIVRĂRI LOCALE: pentru Bacău, ridicarea produselor se face direct din showroom-ul nostru din strada Ștefan cel Mare, nr. 25 A, Bacău. 

LIVRĂRI NAȚIONALE: pentru alte localități, livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus. Livrarea produselor aflate în stoc se face în 1-3 zile de la plasarea comenzii. Produsele care nu se află pe stoc pot fi disponibile după comandă în circa 7-15 zile.
Retururi și schimburi: Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000 și modificărilor în maximum 14 zile calendaristice de la data achiziției. Sesizarea se face în maxim 24 ore de la primirea produsului.

Tabel-marimi-SB.jpg
  • Rochie lunga de seara, cu dantela brodata din paiete fine in partea superioara si continua cu slit elegant pe picior. Decolteu in forma de V si talia pusa in evidenta de margele fine, dau un aer romantic tinutei.