Cele mai cumpărate

Informatii

Producători

Nici un producător

Oferte speciale

Furnizori

Nici un furnizor

   

Forma corpului contează, chiar dacă e imperativ să vă simțiți bine în pielea voastră, naturalețea reprezentând cea mai înaltă formă a frumuseții, e bine de știut faptul că există rochii și accesorii care vă pot avantaja mai bine decât altele, în funcție de forma corpului.
     Blogul nostru      Comentarii   Vizualizări (474)

   

Dragi mămici, după cum bine știți deja, copiii ne sunt extensii ale sufletului și inimi ale inimilor noastre. E natural astfel să ne dorim tot ceea ce e mai bun și mai frumos pentru ei.
     Blogul nostru      Comentarii   Vizualizări (13675)

   

Dantela rămâne o soluție plină de rafinament atunci când vorbim despre alegerea materialului unei rochii și implicit a modelului de rochie pentru care îți dorești să optezi, datorită aspectului său atemporal, precum și a capacității sale de a se plia cu ușurință pe totalitatea nivelurilor și a tipurilor de formalitate.
     Blogul nostru      Comentarii   Vizualizări (2729)

   

Știm, balurile de absolvire și banchetele nu vă sunt subiecte străine însă ne-am propus să vă oferim 3 sfaturi prețioase care să vă ajute să vă alegeți nu doar cea mai frumoasă rochie de eveniment dar și cea mai potrivită pentru voi și sufletul vostru. De ce 3 sfaturi? Pentru că 3 e numărul magic iar acest eveniment ar trebui să fie, dincolo de toate, magic, bineînțeles!
     Blogul nostru      Comentarii   Vizualizări (3622)

   

Rochia de seară pentru banchet: elegante prin definiție, moderne dar stilate în același timp, rochiile de banchet au câteva caracteristici care le fac să iasă cu adevărat în evidentă, precum croiul modern, aplicațiile brodate aproape nelipsite și aspectul general seducător, care amintește de personajele de basm.
     Blogul nostru      Comentarii   Vizualizări (1815)
Arată 1 până la 5 din 51 (1 Pagini)