5 rochii elegante care oferă un efect de subțiere a siluetei

5 rochii elegante care oferă un efect de subțiere a siluetei

  Our blog   

Hainele sunt aliatul nostru de nădejde ori de câte ori dorim să ne scoatem în evidență anumite trăsături și să ascundem diverse defecte. Atunci când ne raportăm la ținutele compuse din rochii elegante, cel mai important pare să fie efectul prin care se obține un efect de subțiere și alungire a siluetei. De regulă, el este oferit de anumite tipuri de croi sau lungimi. Un exemplu excelent este rochia cu croi în formă de A, ce urmează linia corpului până în talie, de unde câștigă treptata volum și pică în falduri verticale.

Aceste falduri ajută la crearea unei iluzii optice de alungire, iar efectul este cu atât mai vizibil dacă încălțămintea aleasă este una potrivită. Spre exemplu, un pantof tip stiletto ales în aceeași nuanță cu rochia va alungi piciorul și va extinde efectul la nivelul întregii ținute, creând astfel un look armonios. La fel de utile sunt și rochiile simple ce urmăresc linia corpului, cu lungimi până peste genunchi. Dacă acestea accentuează fin talia, creează iluzia unor picioare mai lungi și a unei talii mai subțiri.

Firește că acest efect se poate obține și cu ajutorul unor imprimeuri verticale, a unor decupaje sau a unor materiale atent asociate între ele. Te invităm să descoperi în cele ce urmează 5 rochii elegante de seară care oferă siluetei un aspect alungit și subțiat. Menționăm că fac parte din cea mai nouă colecție din gama noastră de produse: Colecția Sisou 2018. Sunt chic, stylish și extrem de versatile. Le poți purta la nunți, botezuri, gale, zile de naștere sau orice alte evenimente ce necesită adoptarea unui look de tipul red carpet.

Rochi elegante de seară

#1. Rochie de seară Sisou V1303

Dacă ne urmărești des pe pagina noastră de Facebook, probabil știi deja că vara aceasta ne-au plăcut la nebunie imprimeurile florale. Sezonul toamnă-iarnă 2018 vine cu un nou trend și, anume, rochiile cu broderii florale. Sunt extrem de gingașe și oferă celor ce le poartă un look feminin, cu adevărat seducător. Aceasta rochie dispune de broderii plasate vertical, astfel încât oferă ținutei un efect de subțiere, pe care femeile îl adoră.

Mai mult decât atât, dispune de un croi în formă de A, ce avantajează aproape orice siluetă. Urmărește linia corpului până în talie, de unde câștigă treptat volum și pică în falduri lungi, verticale. Acest croi subțiază frumos talia. Este prevăzută cu mâneci lungi, ceea ce o transformă în alegerea excelentă atât pentru evenimentele din sezonul cald, cât și din cel rece.

Efectul de transparență de care dispune îi oferă un aer aparte, cu adevărat seducător. Rochia este disponibilă în 3 nuanțe distincte: gri, negru sau albastru navy. Pentru un efect optim, poți alege să porți varianta neagră, ce va intensifica mai mult efectul de subțiere a siluetei.

Vezi rochia aici.

#2. Rochie de seară Sisou V1380

Continuăm lista recomandărilor noastre cu o abordare puțin mai...colorată. Este vorba despre această rochie elegantă de seară, disponibilă în 3 combinații de culori: negru cu roz, negru cu albastru seren și negru cu galben intens. Dispune de un croi care marchează foarte frumos partea superioară a siluetei. Câștigă volum începând din zona taliei, ce formează falduri și plică frumos.

Efectul de subțiere este dat de acest croi în formă de A, cât și de un anumit detaliu din zona superioară. Zona corsetului este prevăzută cu paiete negre și dispune de un decupaj vertical, acoperit cu un material nude, transparent. Acest decupaj oferă iluzia unui corp mai subțire, iar alături de faldurile fustei, pare că îl alungește armonios.

La spate dispune de un decolteu în V, extrem de seducător. Piesa în sine este una foarte versatilă, ce poate fi integrată cu succes în nenumărate evenimente: nunți, botezuri, bancheturi, cununii civile, baluri, gale etc. Nu necesită o accesorizare opulentă și poate fi purtată atât în sezonul cald, cât și în cel rece.

Vezi rochia aici.

Rochie de seară Sisou V1326

Dacă rochiile lungi nu se potrivesc gusturilor și personalității tale, nu îți pierde răbdarea. Nu am uitat de tine. Continuăm recomandărilor de rochii elegante care alungesc silueta și o subțiază cu această rochie midi, realizată din dantelă fină. Este disponibilă în trei nuanțe: alb, roz pal și albastru seren. Practic, ea este formată dintr-o bază cu o structură optimă, peste care este cusută dantela. Talia este marcată prin intermediul unui cordon fin, accesorizat.

Dacă vrei ca rochia pe care o porți să ofere impresia că ești mai înaltă și mai subțire, este foarte important ca lungimea ei să nu se oprească deasupra genunchilor, ci ușor peste aceștia. Mai mult decât atât, urmărește să nu fie foarte mulată pe corp, ci doar să îi urmeze armonios linia. Astfel, nu doar că te vei simți confortabil, dar vei reuși să creezi și efectul mult dorit.

Pentru a contura și mai mult eforturile tale, alege o pereche de pantofi cu botul ascuțit, care să lungească piciorul. Este important să știi că o astfel de rochie nu trebuie supra accesorizată. O poți purta cu succes atât la evenimente de tipul nunților și a botezurilor, cât și la cele organizate la birou: petreceri de firmă, gale etc. Este o abordare simplă și decentă, în care vei arăta fantastic.

Vezi rochia aici.

Rochie de seară Sisou V1387

Același efect de subțiere poate fi obținut și cu ajutorul unei rochii elegante cu croi tip sirenă. Acesta urmărește linia corpului până în zona genunchilor, de unde câștigă ușor volum. Oferă celei ce o poartă un aer dramatic, extrem de elegant și festiv. Scoate în evidență formele corpului, oferind totodată senzația că îl alungește.

Această rochie este prevăzută cu mâneci lungi, fiind astfel ideală pentru evenimentele organizate la tranziția dintre sezoane, când temperaturile din termometre scad. Ai de ales între 3 culori: roșu, negru și albastru. Dispune de o trenă atașată, ce îi oferă cea festivitate intenționată și un aer degajat deopotrivă. Având în vedere că rochia în sine este o piesă deosebită, îți recomandăm să nu accesorizezi foarte mult.

Vezi rochia aici.

Rochie de seară Sisou V1318

Ultima recomandare vizează această rochie cu croi sirenă, prevăzută cu o trenă spectaculoasă. Dispune de mâneci lungi, fiind astfel ideală pentru evenimentele desfășurate la tranziția dintre sezoane. Este prevăzută cu un decolteu discret în V, ce evidențiază frumos zona gâtului și a bustului.

Dispune de broderii florale plasate pe toată lungimea rochiei, pe verticală. Astfel, creează impresia unor linii, ce au un efect de alungire a siluetei. Talia este atent marcată prin croi, dar și prin trena detașabilă. În ciuda faptului că adaugă un plus de volum în partea inferioară, reușește să impregneze siluete efectul mult dorit.

Vezi rochia aici.

Acestea sunt cele cinci recomandări de rochii elegante care alungesc și subțiază silueta. Tu pe care o preferi? Nu ezita să împărtășești cu noi din gusturile și opiniile tale.