”Ultra-Violet”, sau cum să ieși în evidență în 2018

”Ultra-Violet”, sau cum să ieși în evidență în 2018

  Social România   

ultraviolet

            Când vine vorba despre selectarea nuanțelor care să domine un întreg sezon, Pantone rămâne autoritatea supremă în domeniu. Acesta este motivul pentru care am așteptat și noi, asemeni vouă, cu sufletul la gură, „decernarea” titlului onorific de „culoarea anului”, care a revenit în acest an superbului ”Ultra-Violet”, o nuanță plină de atitudine, saturată și intensă, asociată în mod direct cu regalitatea. O surpriză plăcută, ce amintește de ”Radient Orchid” sau „orhideea radiantă” din anul 2014, ultimul în care o culoare atât de puternică își adjudeca neoficiala coroana, ”Ultra-Violet” înseamnă o șansă în plus pentru femeile din întreaga lume de a ieși în evidență, celebrându-și frumusețea, independența și stilul propriu.

            Simbolizând înțelepciunea, creativitatea și pasiunea, violetul profund, complex și contemplativ prin definiție, sugerează de asemenea infinitatea de posibilități, sărbătorind, prin stil și rafinament, nemărginirea Universului și inspirând dorința de-a explora lumi noi, în afara zonelor noastre obișnuite de confort. Elegant și enigmatic deopotrivă, violetul-aprins reprezintă și o formă originală de expresivitate, fiind destinat în primul rând persoanelor cu o puternică personalitate și transformându-se, la nevoie, chiar într-o extensie a ei.

            ”Ultra-Violet” pare să fi devenit extrem de repede „îmbrățișat” de către principalele case de modă, fiind deja introdus într-o largă varietate de colecții de primăvară ce urmează a fi lansate pe principalele podiumuri ale lumii, poate și pentru că e una din acele nuanțe extrem de rare care poate fi purtată sau accesorizată atât vestimentaților de zi cât și a celor de seară, pretându-se de asemenea mai multor tipuri de ocazii, atât informale cât și formale sau chiar de gală. Garantând remarcarea sa în orice context public, culoarea anului 2018 nu putea să lipsească nici din colecțiile noastre de rochii de seară, motiv pentru care îți prezentăm mai jos câteva modele de rochii ”Ultra-Violet” cu care să întorci toate privirile, întreg anul!

 

 

Cu prietenie,

echipa Sisou Boutique