Cum să purtăm corect rochiile roșii de seară

Cum să purtăm corect rochiile roșii de seară

  Social România   

            Culoarea roșie reprezintă forță, pasiune și feminitate iar articolele în această culoare nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei! Purtată corect, rochia de seară roșie va scoate orice femeie din anonimat, creând o imagine rafinată și seducătoare în același timp.

            Atunci când vorbim despre rochia roșie lungă, de seară, trebuie să avem în vedere anumite aspecte esențiale. Astfel, rochia de seară ar trebui să fie simplă și delicată, fiind de preferat mono-tonul, accentul urmând a cădea pe accesorizarea corectă, un factor esențial în a transforma un outfit în vedeta unui eveniment. Ținutele de tip ”all red” au reprezentat de altfel unul dintre trendurile majore ale anului 2017 și continuă să se afle în prim-plan și anul acesta, motiv pentru care alegerea accesoriilor în acelasi ton de roșu precum rochia de seară va continua să rămână o alegere cât se poate de inspirată și un garant al succesului!

 

Complimentarea ținutei:

            Pentru a complimenta și a evidenția cât mai bine o rochie roșie de seară, accesorizarea ar trebui să fie minimala, rochia de seară reprezentând prin excelență centrul de interes al întregului outfit. Recomandăm să optați pentru o pereche de cercei fini sau pentru piese de mici dimensiuni în nuante de auriu, păstrând drept mantră celebrul ”less is more”.

 

Încălțăminte:   

            În general, atunci când optăm spre a purta o rochie roșie de seară clasică, cea mai potrivită încălțăminte va fi stiletto-ul clasic sau perechea de sandale elegante, în timp ce geanta aleasă ar trebui să fie una de dimensiuni reduse. Atunci când vine vorba de rochia de seară cu umeri goi, ideale rămân doar sandalele, pentru a nu crea un dezechilibru stlistic în cadrul ținutei alese.

 

Make-up:

            În ceea ce privește machiajul, recomandăm unul nude, putând, totuși să îi adăugăm un ruj roșu, pentru o doză suplimentară de feminitate, eleganță și mister deopotrivă.

 

Mai jos ți-am pregătit câteva recomandări în ceea ce privesc rochiile roșii de seară ce pot complimenta orice siluetă si care pot aduce acel plus de eleganță, indiferent de tipul de eveniment în cadrul cărora sunt purtate: