Despre rochiile de basm pentru evenimentele de poveste ale prințeselor voastre

Despre rochiile de basm pentru evenimentele de poveste ale prințeselor voastre

  Social România   

Dragi mămici, după cum bine știți deja, copiii ne sunt extensii ale sufletului și inimi ale inimilor noastre. E natural astfel să ne dorim tot ceea ce e mai bun și mai frumos pentru ei. De fiecare dată. Tocmai de aceasta, ne-am gândit ca vara aceasta ar trebui să fie dedicată nu doar vouă, ci și prințeselor prea-iubite din viața voastră. La urma urmei, suntem de părere că, în cadrul unui eveniment, puteți străluci împreună, celebrându-vă deopotrivă fericirea, frumusețea și reușitele. Astfel, vă propunem câteva idei de rochii de ocazie de basm, pentru zilele sau serile de poveste ale copiilor voștri.

 

Rochii prețioase din dantelă:

Dantela are calitatea de a emana eleganță indiferent de vârstă, motiv pentru care poate fi purtată cu succes de către copii și adulți deopotrivă. Dacă, purtată de femei, aceasta va spune povestea rafinamentului atemporal, în cazul copiilor, poveștile rochiilor prețioase din dantelă vor exprima candoarea, inocența, frumusețea și gingășia specifică vârstei.

 

Rochii din taftă regală:

Copiii noștri sunt comori neprețuite, motiv pentru care e de la sine înțeles faptul că avem tot dreptul să ne dorim să le oferim tot ceea ce e mai ravisant. Obținută tradițional din mătase (dar putând fi realizată azi și din altfel de fibre), tafta e un material asociat cu strălucirea, ocaziile speciale și, bineînțeles, regalitatea. Ușoare, elegante, prevăzute în general cu cordoane ce marchează frumos talia ori cu fundițe speciale, rochiile din taftă regală reprezintă ocazia perfectă de a-ți transforma mica prințesă în vedeta unui eveniment sau, pur și simplu de a o face fericită.

 

Rochii cu croi tip prințesă:

Nu mai are sens să o spunem. Orice fată și-a dorit, măcar la un moment dat, să fie o prințesă reală, într-un tărâm de basm, plin de energie pozitivă și beatitudine. Dacă ne e mai greu să schimbăm lumea, putem să îndeplinim totuși această dorință! În general ample, cu mult tulle, dantelă ori alte materiale diafane în compoziție, rochiile „tip prințesă” vor oferi șansa micuțelor voastre de a-și atinge și chiar depăși imaginația, oferindu-le zile și seri de vis.

 

Vă invităm astfel să descoperiți, în imaginile de mai jos, câteva modele definitorii de rochii pentru copii, cu ajutorul cărora, suntem convinși, vă veți face minunile fericite: